Program


Zenekaros Musical Gála

Zenekaros Musical Gála

zenekaros musical gála, a műfaj legismertebb zenészeivel
Szulák Andrea, Csengeri Attila és Egyházi Géza közreműködésével

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. március 18. vasárnap, 19:00

Gálaműsorunkban a világ musical irodalmának legjavából válogatott ismert dalok és feldolgozások hallhatóak, többek között a Nyomorultakból, az Evitából, az Elisabethből, a Hair-ből, az Operaház Fantomjából, valamint a Hotel Mentholból és a Mozart!-ból.

Szulák Andrea
EMeRTon-díjas magyar énekesnő, színésznő, műsorvezető.
Külföldön sokáig tánczenész volt. Később az új Neoton énekesnője lett. 1992 és 1994 között a Rapülők zenekarral dolgozott. 1998-ban kezdte meg a tévés karrierjét és azóta is számos műsor vezetőjeként láthatjuk. Folyamatosan játszik színházban is. Leggyakrabban musicalekben és zenés darabokban szerepel. Jelenleg többek között az Ének az Esőben és a Rebecca című előadásokban láthatjuk.

 Egyházi Géza
12 évig dolgozott felszolgálóként egy éneklő-pincéres étteremben. Egy zongorista felfedezte a hangját, azóta tanult énekelni. A pozitív visszajelzések hatására meghallgatásokra kezdett járni, és sorra érkeztek kisebb-nagyobb felkérések, szerepek. Ismert és elismert aztán 2007 júniusában lett, a Vámpírok Bálja című előadásban Von Krolock szerepében, amit azóta is nagy sikerrel játszik. Folyamatosan láthatjuk musical és operett előadások főszerepeiben az ország számos színházában. 2010-ben musical-operett kategóriában átvehette a Gundel Művészeti Díjat. Jelenleg többek között a Nyomorultak, a We will rock you, a Macskák és a Csárdáskirálynő című előadásokban láthatjuk.

Csengeri Attila
Csengeri Attila elsőéves főiskolás kora óta egy-két karakterszerepen kívül főszerepeket játszik világsikerű musicalekben. 2002-ben megkapta a Pécsi Nemzeti Színház Nívódíját, valamint 2003-ban „Az év musicalénekese” eMeRTon-díjat.
Főiskolás korában már az első év végén felkérték a Rock Színházban Várkonyi Mátyás Oscar Wilde Dorian Gray arcképe című regényéből írt musicalje címszerepére, és még főiskolásként a Légy jó mindhalálig-ban is szerepet kapott. Másfél évig Stuttgartban vendégszerepelt, ahol 264-szer játszotta Christ a Miss Saigonból. 1998-tól Istvánt játszotta a Magyar Színházban, majd 1999-ben Pécsett a Jézus Krisztus szupersztárban szerepelt. Azóta számos bemutatón vett részt szerte az országban. Jelenleg többek között a z Operaház Fantomja, a Nyomorultak és a Dorian Gray című előadásokban láthatjuk.

Ajánlatunk


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Ajánló


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel