Program


Zenél a mozi!- Filmvetítés és zenés előadás

Zenél a mozi!- Filmvetítés és zenés előadás

Zenél a mozi! – Filmvetítés és zenés előadás

Sorozatunkban énekesek, színészek, zenészek, zenekarok életét és munkásságát idézzük fel a meghívott zenekarok, előadók és a filmvászon segítségével.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. november 11. szombat, 18:00

18.00 Táncolok, mert élek. Élek, mert táncoltam – Bogár Richárdra emlékezünk
Megszámlálhatatlan színpadi előadás, táncbemutató és koreográfia alkotója. Nevéhez fűződik az első önálló balettest és híres musicalek színpadra állítása is(Irma, te édes, West Side Story, Bolero). A Liszt Ferenc-díjas és Érdemes Művész táncos-koreográfusról még életében portréfilmet készítettek 12 óra tánc címen. Életéről Józsa Tamás zeneszerző két felvonásos szimfonikus balettet komponált. Az alkotás vonósnégyes átiratát a Republic Quartet tolmácsolja.

20.00 12 óra tánc (magyar táncfilm, 45 perc, 1970)
Jegyár: 1000 Ft, diákoknak és nyugdíjasoknak 800 Ft

Mozititkok

Beszélgetés és filmklub
Magyar filmesek, filmkészítők, rendezők, színészek hozzák a saját alkotásukat – vetítés után rövid beszélgetés az alkotókkal.

Ajánlatunk


„A Feketeszárú cseresznye magja egy egészen jelentéktelen epizód. Egyetlen pezsgős éjszaka hangulata, amely sehogy sem akar elfakulni bennem.." - Hunyady Sándor, író

Nagyszabású, exkluzív koncerttel érkezik tavasszal a Várkert Bazár színpadára a kivételes tehetségű, nemzetközileg is elismert énekesnő Király Linda és a Stúdió 11 Ensemble zenekar, hogy elvarázsolja a közönséget saját szerzeményeivel és népszerű világslágerekkel. A "Harmony of Love" címet viselő produkció sztárvendége az énekesnő testvére, Király Viktor énekes, dalszerző lesz, akivel számos szívhez szóló duettet is előadnak majd, igazi örömzenével ajándékozva meg a közönséget.

zenés átirat két részben

Ajánló


Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Rényi Ádám keserédes, abszurd és meglepő történeteinek hőseit és antihőseit négy színész kelti életre egy sokszínű, sokhangulatú, nevetésben és könnyekben…

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel