Program


Ziggy Marley
3

Ziggy Marley

Első koncertjét adja Magyarországon! Három évtizedes karrierje során és 16 albummal a háta mögött Ziggy a legendás családi névhez méltó zenei örökséget épített fel. Nyolc megérdemelt Grammy-díj és egy Emmy-díj tulajdonosaként az énekes, humanitárius, dalszerző és producer folyamatosan előbbre és előbbre jut.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Három évtizedes karrierje során és 16 albummal a háta mögött Ziggy a legendás családi névhez méltó zenei örökséget épített fel. Nyolc megérdemelt Grammy-díj és egy Emmy-díj tulajdonosaként az énekes, humanitárius, dalszerző és producer folyamatosan előbbre és előbbre jut.
Ziggy zenei karriertörténete tízéves koráig nyúlik vissza, amikor édesapját, Bob Marley-t figyelte a stúdióban lemezfelvétel közben. A Melody Makers-szel készített nyolc albuma közül három Grammy-díjat nyert, számtalan teltházas koncertet szült, és olyan slágereket, mint a „Look Who’s Dancing,” a „Tomorrow People” és a „Conscious Party”.
Szólókarrierje 2003-ban kezdődött, azóta pedig a legjobb reggae album kategóriában 2006-ban, 2012-ben, 2015-ben és 2017-ben is hazavihette a Grammy-díjat, emellett 2011-ben a Family Time című, első gyereklemezét a legjobb gyerekalbum díjával ismerték el.
2011-ben jelent meg első képregény-kötete, a MARIJUANAMAN. 2012-ben megalapította a Ziggy Marley Organics vállalatot, amely gyorsan az élvonalba került a bio kókuszolajos és kendermagos csemegék piacán, termékei pedig több mint 1000 boltban elérhetőek. 2013-ban Daytime Emmy-díjat kapott az „I Love You Too” c. daláért, és ugyanezzel a címmel gyerekkönyvet is kiadott.
2014-ben teljes szabadságot élvezve dolgozott a Fly Rasta címet viselő, ötödik szólóalbumán, majd ugyanebben a szellemiségben lépett tovább 2016-ban a saját nevét viselő, hatodik, szintén Grammy-vel díjazott nagylemezére:
„Minden akkor történik, amikor történnie kell. Így volt ez a karrieremmel is az elejétől kezdve. Mindegyik projekt inspirációból születik. Mindannyiunk életében dolgoznak metafizikai és univerzális erők. Ez az életünk természetes és szerves része. Ez az album is ezeknek a pillanatoknak az egyike. Hozzám érkezett meg az üzenet. Jókor van itt, és én kész vagyok továbbadni.”


História Kert

A fesztivál szabadtéri helyszínének háttereként 13 éven át a Veszprémi Vár érseki palotájának gyönyörű barokk épülete szolgált.  A palota felújítása miatt 2017-bena nagyszínpad leköltözött a nem kevésbé festői História Kertbe, az egykori érseki pihenőkertbe, ahol impozáns környezetben, a Séd patak partján várta, és várja 2018-ban is négy estén át közönségét.
A rendezvény esőhelyszíne a Veszprém Aréna.

Ajánlatunk


Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk Ura legszebb dalai koncert után most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit bemutató műsorral tér vissza.

Ajánló


Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból…

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel