Program


Zsidó Kulturális Fesztivál: Budapest Jazz Orchestra - Balázs János - Gershwin est
2

Zsidó Kulturális Fesztivál: Budapest Jazz Orchestra - Balázs János - Gershwin est

Zsidó Kulturális Fesztivál: Budapest Jazz Orchestra - Balázs János - Gershwin est
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. szeptember 7. csütörtök, 20:00

Budapest Jazz Orchestra – Joanne Faulkner – Balázs János

Világszínvonalú zenei csúcstalálkozónak ígérkezik a 20.század egyik legnépszerűbb, egyben legnagyobb hatású zeneszerzőjének, az orosz-zsidó bevándorló ősök gyermekeként Amerikában született George Gershwin műveinek szentelt hangverseny. A programból az örökzöld song-ok mellett természetesen nem hiányozhat a szerző talán legnagyobb hatású műve: a Rhapsody in Blue zongorára, ezúttal az autentikus big-band kísérettel.

Az est fellépői igazi nemzetközi sztárok: mindenekelőtt a Budapest Jazz Orchestra, amely világszinten is  a big-band műfaj elitjéhez tartozik. Állandó partnerük, az amerikai jazz-díva, Joanne Faulkner, aki az egyik utolsó aktív képviselője az Ella Fitzgerald által fémjelzett előadói stílusnak, amely, mint Joanne Faulkner esetében is, az amerikai fekete közösségek templomi gospel-együtteséből ível egészen a legendás New York-i és chicagói jazzklubok világáig. Ehhez társul a nagyszerű és ünnepelt fiatal zongoraművész, a Cziffra György méltó utódjaként jellemzett Balázs János közreműködése: ő az a ritka muzsikus, aki a klasszikus és  jazz-entertainment stílusokat gyerekkora óta anyanyelvi szinten tolmácsolja. Balázs János a Rhapsody szólistájaként, valamint Joanne Faulkner zongorista-partnereként csillantja meg ezt a páratlan zenei tudásanyagot, kiegészítve a BJO hangszeres szólistáival.

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


A tánc-thrillerben felbukkanó alakok kettős kötődésűek: egyrészt leképezik az alapmű karaktereit, másrészt lakói vagy alkalmazottai a műintézménynek. A Herceg anyja…

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel