Program


Zsidó Kulturális Fesztivál:Nincs egészen tegnap – Erdélyi és máramarosi zsidó népköltés

Zsidó Kulturális Fesztivál:Nincs egészen tegnap – Erdélyi és máramarosi zsidó népköltés

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. szeptember 5. kedd, 19:00

A dalszövegeket Kányádi Sándor írta és Almási István zene-folklorista készített hozzá jegyzetet. Laczkó Vass Róbert színművész (Kolozsvári Állami Magyar Színház) és művésztársai közreműködésével egy elsüllyedt Atlantisz megidézése a nagy erdélyi költő segítségével, aki hazaengedte az „egyszervolt kis zsidókat” eltűnt világukba és a magyar emlékezetbe.

 

Előadják: Nagy Noémi Kriszta népdalénekes; Laczkó Vass Róbert színművész; Szép András zongoraművész; Szép Bálint hegedűművész.

Ajánlatunk


A SZINDRA TÁRSULAT előadása üzenet a mai fiataloknak, hogyan veszíthetjük el egymást, és magunkat egy fesztivál mámorában.

Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

„Az ok, ami miatt a Szerelmes Shakespeare-t az irodalommal foglalkozó kutatók és kritikusok is élvezetesnek találják, nem más, mint hogy a narratíva nagyon öntudatosan játszik el azokkal az életrajzi fantáziákkal, amelyek az idők során Shakespeare köré épültek.” (Adam Hooks)

Ajánló


Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig…

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel