Program


Zsidó Kulturális Fesztivál:To Meet Again - Trio Midnight feat, Szakcsi - Tony Lakatos
2

Zsidó Kulturális Fesztivál:To Meet Again - Trio Midnight feat, Szakcsi - Tony Lakatos

Zsidó Kulturális Fesztivál:To Meet Again - Trio Midnight feat, Szakcsi - Tony Lakatos
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. szeptember 6. szerda, 20:00

2017.szept. 6 –án  este  20 órakor a Trio Midnight,Tony Lakatos Zsoldos Béla és Szakcsi Lakatos Béla  Gábor S. Pál örökzöld dalait idézik meg a Dohány utcai Zsinagógában a Zsidó  Kulturális  Fesztivál 2017. keretén belül.

Live concert on Sept. 6 th: Songs of Pál S. Gábor performed by Trio Midnight, Tony Lakatos, Béla Zsoldos and Béla Szakcsi Lakatos.

A Trio Midnight, Tony Lakatos, Zsoldos Béla és Szakcsi Lakatos Béla a fesztivál keretében mutatja be To Meet Again című lemezét. A magyar táncdalszerző, Gábor S. Pál örökzöld dalait idézik meg jazz verzióban, melyeket eddig inkább csak táncdalénekesektől hallottunk. Felcsendülnek majd olyan mindenki által ismert dallamok is, mint például a Cserháti Zsuzsa által népszerűvé vált, „Kicsi, gyere velem”, vagy a Kovács Kati énekelte „Úgy szeretném meghálálni” című dalok.

A koncert első részében a Kossuth-díjas Szakcsi Lakatos Béla zongoraművész szólóban  játszik a szerzemények közül: minden dalt szétszed, összerak, majd megint szétszed és újraértelmez. Hallunk majd közben mélységeket, kellemes lüktetésű jazz frazírozást, és természetesen magas szintű zongorázást.

A második  részben a Trió Midnighttal - Oláh Kálmán zongora, Egri János bőgő, Balázs Elemér dob - lép színpadra a világhírű szaxofonzseni, Tony Lakatos és a kiváló vibrafonművész, Zsoldos Béla. A legnagyobb slágereket szedik egy csokorba szép színekkel ötvözve, kimunkált játékkal, végiggondolt hangszerelésekkel, nagyívű szólókkal. A csapat ügyesen lavíroz az emészthetőség határán mozgó modernség és a letisztult dallamos jazz határain belül. Nincs újraértelmezve a zene, csak ki van használva minden értéke.

Ajánlatunk


zenés party két részben

„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki mindent mer, annak lesz igaza! Aki felrúgja a szabályokat, az hozza majd a törvényeket, és aki a legtöbbet meri, annak az igaza lesz a legerősebb. És ráébredtem, hogy a hatalom mindig annak a kezébe kerül, aki hajlandó megragadni. Hogy csak merni kell. Ennyi az egész. És akkor elhatároztam, hogy én merni fogok.”

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

Ajánló


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel