Program


10. Egri Érsekkerti Nyári Játékok / Ágacska / zenés mesejáték

10. Egri Érsekkerti Nyári Játékok / Ágacska / zenés mesejáték

Csukás István csodálatos mesedarabja örökérvényű emberi kérdéseket vet fel, és egyben válaszokat is felmutat, gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt élvezetes, szórakoztató módon. „Ki vagyok? Kivé lehetek? Mi az igazán fontos az életben?” Ezeken a mindenkit foglalkoztató problémákon túl, szól még a Barátság, a Szeretet, az Összetartozás, a Felelősségvállalás fontosságáról.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. július 26. vasárnap, 10:00

10. Egri Érsekkerti Nyári Játékok / Ágacska / zenés mesejáték

Ezzel a darabbal, nemrégiben elhunyt rendezőnk, Szegvári Menyhért munkássága előtt tisztelgünk.

Csukás István csodálatos mesedarabja örökérvényű emberi kérdéseket vet fel, és egyben válaszokat is felmutat, gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt élvezetes, szórakoztató módon. „Ki vagyok? Kivé lehetek? Mi az igazán fontos az életben?” Ezeken a mindenkit foglalkoztató problémákon túl, szól még a Barátság, a Szeretet, az Összetartozás, a Felelősségvállalás fontosságáról. Mindezt olyan egyszerű bájjal és humorral, hogy észre sem vesszük – bizony nagyon fontos dolgokra jöhetünk rá, ha szeretünk együtt játszani az alkotókkal. És ugyan ki ne szeretne? Hisz – ahogy a darab legfontosabb mondatában is elhangzik – „Együtt hisszük és együtt álmodjuk az életet”…

Egyszer volt, hol nem volt… egy öreg fáról egyszer csak letörik egy ágacska. Aztán nyújtózkodik egyet és körülnéz. Nem igazán tudja, ki is ő valójában. Egy azonban biztos: nem virág, nem lepke, nem gomba, nem kacsa és nem is béka. Azt mondják, leginkább az emberre hasonlít. Megismerkedik Danival, a kancsal kacsával, Bercivel, az örökké bruhaházó békával és a kitört fogú Pösze egérrel. Együtt indulnak el megkeresni az embert, akitől megoldást remélnek.

Mindannyian valami lényegesre keresik a választ, és saját hibájukon vagy hiányosságukon akarnak javítani. Végül mindegyikük vágya teljesül, de a végső tanulság mégis az, hogy hibákkal együtt is szerethető mindenki, és a boldogság nem a tökéletességen múlik.

Akik az előadás sikerén dolgoznak

Szerző: Csukás István
Zeneszerző: Darvas Ferenc

Szereplők: Klepács Andrea, Soós Diána, Ivády Erika, Dér Gabriella, Baráth Zoltán

Rendező: Szegvári Menyhért
Zenei vezető: Gonda László
Koreográfus: Vass Sándor Gergely

Ajánlatunk


Majka lenyűgöző koncertélményt hoz 2024. március 23-án az MVM Dome-ba! (A jegyárak a jegyfogyás tükrében dinamikusan emelkedhetnek.)

A nagy sikerre való tekintettel, idén ismét megrendezésre kerül a II. Budapest Légtorna Fesztivál!

A Szép nyári nap című musical valamikor a hetvenes években játszódik Bácsszentmárián, egy olyan építőtáborban, amelyik közel van a jugoszláv határhoz.

Ajánló


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

Daphne du Maurier regénye alapján a Szegedi Szabadtéri Játékok önálló bemutatója

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel