Program


12. Ördögkatlan Fesztivál - heti bérlet
6

12. Ördögkatlan Fesztivál - heti bérlet

Szabadon és nemnormálisan!
12. Ördögkatlan Fesztivál
2019. július 30-augusztus 3.
(Nagyharsány, Kisharsány, Beremend, Villánykövesd)
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. július 28. vasárnap

2019 augusztusában, amikor a 12. Ördögkatlan Fesztiválra, azaz közösségi ünnepre gyűlünk össze Baranya négy kis falujában (Kisharsány, Nagyharsány, Beremend, Villánykövesd) immár tíz éve lesz, hogy egyik védnökünk, Cseh Tamás elköszönt tőlünk. Sokféleképpen megemlékezünk majd róla, az pedig magától értetődő, hogy a két társ, Bereményi Géza és Másik János is vendégeink lesznek.
De Tamás örökségének őrzése maga a tény is, hogy legalább öt napra az általa oly természetességgel képviselt szabadságot, derűt, nyitottságot és sokszínűséget tekinti magáénak az a sokezer ember, aki ezt az ünnepi közösséget alkotja. Szívünket kinyitjuk mindennek, ami az emberi minőséget felmutatja: legyenek azok díszvendégeink (Jelenkor Könyvkiadó, Hagyományok Háza, Reisz Gábor, filmrendező) vagy a rengeteg koncert és előadóest Dés Lászlótól Kodály Háry Jánosáig, Berecz Andrástól a Budapest Klezmer Bandig, Szarvas Józseftől a slam poetryig; legyenek azok családi programok Halász Judittól Szalóki Ágiig; legyen az alternatív rock (Quimbytől Péterfy Boriig, Sziámitól a Balatonig) és operabeavató (Dinyés Dániel és operista csapata), színházi kísérlet a k2 istenkísértő Hamvas-adaptációjával (Karnevál) vagy Háy János nem kevésbé istenkísértő, új magyar irodalomtörténetével (Kik vagytok ti?)… Nem beszélve a számtalan kiállításról, spontán születő produkciókról, a látogatókat megbolondító színházi előadásokról. És ahogy az utóbbiért sorban fekvők százait vagy az applikációra koncentrálók ezreit bámuljuk döbbent hitetlenséggel, egyszercsak rájövünk: otthon vagyunk ezen a kicsi Katlanszigeten, ahol boldogok vagyunk, szabadok és hogy másik védnökünket, Törőcsik Marit idézzük: „nemnormálisak”!

Ajánlatunk


Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel