Program


2019 Paloznaki Jazzpiknik / Napijegy, péntek - Aug.2.
5

2019 Paloznaki Jazzpiknik / Napijegy, péntek - Aug.2.

Bulizz velünk többek közt a The Brand New Heavies, Little G Weevil és a Silhouette & Vinx koncertjén!

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. augusztus 2. péntek, 16:00

8. Paloznaki Jazzpiknik -  1. napi jegy (augusztus 2.)

Bulizz velünk többek közt a The Brand New Heavies, Little G Weevil és a Silhouette & Vinx koncertjén!

- beléphetsz vele a fesztiválra augusztus 2-án
- fellépők: The Brand New Heavies, Little G Weevil feat Dionne Bennett, Silhouette & Vinx, ArcaDeNoe, Váczi Eszter Quartet, Rafael, Singas Project, Veraszívem, Apey. Four Seasons, Haraszti Ádám Projekt, Horváth ’Tojás’ Gábor Trio, Judie Jay Quartet
- délutánonként interaktív gyerekprogramokkal várjuk a kicsiket a Zöldike Gyermekudvarban és a Nagyszínpad mellett
- a programok mellé a Homola Pincészet és a környék legjobb borait, valamint minőségi fesztivál-ételeket kínálunk
- a belépés 14 éves korig ingyenes
- elővételes jegyek korlátozott számban kaphatók 07.21. 24:00-ig

18:15
Little G Weevil:

A 2014-es X-faktor mentora, Little G Weevil dobosként kezdte zenei pályafutását – Gerdesits Ferenc, a Quimby dobosa volt a tanára-, majd 17 évesen kezdett el gitáron játszani. Azóta eltelt néhány év és immáron 4 albummal büszkélkedhet az Atlantában élő Szűcs Gábor. 2013-ban elhódította a 29. International Blues Challange szóló/duó kategória 1. helyét, ami mellett átvehette a legjobb gitárosnak járó címet ugyancsak szóló/duó kategóriában. 2014-ben Moving című albumát az év akusztikus lemeze díjra jelölték az amerikai Blast zenei díjátadón. Továbbá ebben az évben a legkomolyabb tengerentúli megmérettetés során, a Blues Music Awards-on a legjobb öt közé válogatták az év akusztikus előadója kategóriában. Ritka magyarországi látogatásai alkalmával rendszeresen teltházak előtt szerepel, hol szólóban, hol zenekaros felállásban.

2017-ben a tradicionális blues kötöttségeitől távolodva saját hangzású modern produkcióval mutatkozik be, melynek gyümölcse az év második felében megjelent Something Poppin’ c. nagylemez. A lemezen Daniel Harper, atlantai dobos mellett olyan magyar művészek játszanak, mint Premecz Mátyás, Borsodi László és Pfeff Márton. A korongot 2018-ban az év hazai klasszikus pop-rock albuma vagy hangfelvétele kategóriában jelölték Fonogram-díjra.

20:30
The Brand New Heavies:

A funky koronázatlan királyai és az acid jazz műfaj úttörői, akik 2,5 milliós lemezeladással büszkélkedhetnek, és 16 olyan slágerrel, mellyel felkerültek a UK Top 40 listájára. 30 éves pályafutásuk során olyan zenészeket inspiráltak többek közt, mint a Jamiroquai. Ki ne ismerné nagy slágereiket mint a “Dream On Dreamer”, vagy a “Stay This Way”, de találkozhatunk zenéjükkel több hollywoodi mozifilm soundtrackjében is, ilyen az Amerikai Pite, vagy a Táncoló talpak. 2019 júniusában mutatják be új albumukat, mely dalai a régi slágerek mellett már hallhatóak lesznek a Paloznaki Jazzpikniken is.

23:00
Silhouette & Vinx:

A Silhouette and Vinx egy különleges, Magyarországon egyedülálló zenei produkció. Vinx a Bostoni Berklee Collage of Music énekprofesszora – aki olyan nevekkel dolgozik együtt mint: Sting, Cher, Stevie Wonder, Sheryl Crow, Herbie Hancock –2016-ban csatlakozott a kiváló magyar zenészekből álló Silhouette bandhez. A zenekar alapítója Banai Szilárd(dobos, zenekarvezető, zeneszerző, Fonogram,eMeRTon, Arany Dobverő, Prince Award díjas előadó) és Milosevits Mirko (Random Trip, Zelon Thompson), aki billentyűs hangszereken közreműködik. A Silhouette zenekarhoz 2018-ban csatlakozott Banai Viktor gitáros, Závodi Attila szaxofonos (Rapülők, Peet Project) és Dráb Károly basszusgitáros. Az elmúlt évben számos nemzetközi sikerrel büszkélkedhet a formáció. Európa rangos fesztiváljain és koncertermeiben játszanak headliner fellépőként. Néhányat elmítve: Hamburg Summer Jazz Németo., Kaliningrad City Jazz Oroszo., Chalabre Serenade Festival Franciao. Mariupol Filharmonia Ukrajna, 32 Jazz Club – Kiev. Zenéjük stílusával kapcsolatban Vinx az egyik televízió műsorban azt mondta: „ez Funk felnőtteknek”

A magas szintű szakmaiság mellett a szórakoztatás és az őszinte, tiszta örömzene jellemzi előadásaikat.
“The future of vocal jazz innovation is safe in the voice of VINX” – Al Jarreau
“A powerful effortless tunesmith and a vocalist of uncommon subtlety and understanding.” – The Philadelphia Inquirer
“His baritone voice swooping and soaring through melodies had me open mouthed, gaping in that telling combination of wonder and envy that great artists sometimes provoke” – STING
“VINX is the gift you give to someone you really care about” – Stevie Wonder

 

Ajánlatunk


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Ajánló


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel