Program


22/23 Kit szerettél, Ádám? (Felolvasószínház)

22/23 Kit szerettél, Ádám? (Felolvasószínház)

Felolvasószínházi premier a Madách-bicentenárium jegyében.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. január 31. kedd, 17:00

T. Pataki László: Kit szerettél, Ádám? című színpadi játékát a Zenthe Ferenc Színház, mint duodrámát már korábban (2014-ben) nagy sikerrel mutatta be mind a Budapesti Madách Színházban, mind Salgótarjánban. A szerző eredetileg megírt két monodrámáját a „Lidércláng”-ot és a „Lelkigyakorlat”-ot egy színpadi előadássá, egy darabbá sűrítve, felolvasószínházi formában most újra bemutatjuk, tisztelegve ezzel mind a szerző, mind a kétszáz éve született Madách Imre géniusza előtt.

Rendező, dramaturg: Sándor Zoltán

Ajánlatunk


Pohl Mihály és Erős Attila 2024-ben ünnepli 70. születésnapját. A két legendás zenész zenekara ünnepi nagykoncertet ad április 6-án az Aréna Savariában.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel