Program


Aktuális előadások



Monodráma egy életre szóló kalandról.

Van élet negyven felett… legalábbis hosszas vívódás után erre a megállapításra jut Mrs. Bradshaw, született Shirley Valentine, a középkorú, elhanyagolt liverpooli háziasszony. Évtizedek óta teljesen mindegy, hogy a férjéhez vagy a falhoz beszél, a hatás ugyanaz. Épp ezért dönt úgy: a falat választja. Egy nap ráébred élete egyhangúságára: a családja önző, a házassága magányos, a munkája unalmas, és már ő is csak árnyéka régi önmagának. Egy nap otthagy mindent, és elindul, hogy megkeresse az elfeledett, igazi Shirley Va lentine-t.

Egy szép napon, egy hirtelen impulzusnak engedve igent mond a nagy álomra, és elutazik Görögországba, ahol izgalmas belső utazásra indulunk főhősünk kalauzolásával a nap, a bor és a tenger hazájában…

A lírai komédia szinte már az egész világot bejárta 1988-as londoni ősbemutatója óta, és a filmes feldolgozást is bizonyára sokan ismerik. Most Vándor Évát láthatjuk az egyszemélyes darabban Shirley-ként, ő meséli el nekünk egy asszony életközépi válságának, lázadásának és önmagára találásának elgondolkodtató és kacagtató történetét.

Willy Russel engedélyét a Negus-Fancey Agents Limited (London) és a Hofra Színházi és Irodalmi Ügynökség kft. közvetítette.

A képeket készítette: Kállai-Tóth Anett.

Ajánló


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel