Program


3 nap Quiberonban
2

3 nap Quiberonban

Rendező: Emily Atef
Szereplők: Marie Bäumer, Birgit Minichmayr, Charly Hübner

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 24. péntek, 19:30

Franciaország, 1981: Romy Schneider, a világhírű filmcsillag Quiberonban, a kis kikötővárosban kúrálja magát. Itt keresi fel Michael Jürgs, a STERN újságírója, hogy interjút készítsen vele. Jürgs-öt elkíséri fotós kollégája, Robert Lebeck is, aki már korábbról ismeri a színésznőt, s ugyanekkor érkezik Romyhoz látogatóba gyerekkori barátnője, Hilde. Három napot töltenek együtt a tengerparti szállodában. Az interjú során a színésznő szokatlanul kitárulkozik a cinikus riporternek, de Roberttel és Hildével való kapcsolatát is végletes érzelmi hullámzások fromálják újjá.

A film története valós eseményeken alapszik. A Quiberonban Romyról készült fényképek világhírűek lettek - itt tekinthetők meg online.

Az interjú a Stern április 23-i számában jelent meg 1981-ben. 
Emily Atef filmjét a 2018-as Berlinalén láthatta először a közönség, s hetet nyert meg a 2018-as német filmdíjak közül: a legjobb filmnek járó Arany Lolát, a rendezőnő a legjobb rendezés, a főszereplő, Marie Bäumer a legjobb színésznő díját, Birgit Minichmayr és Robert Gwisdek a legjobb női és férfi mellékszereplőként kaptak díjat, s díjnyertes lett az operatőr és a filmzene is.

Az Adásszünet? - Félbeszakadt párbeszéd a generációk között, francia és német filmek tükrében sorozat záróvetítése. Az Institut français és a Goethe-Intézet közös rendezvénye az Uránia Nemzeti Filmszínházzal együttműködve.

A Német-Francia Kulturális Alap támogatásával.

Ajánlatunk


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Ajánló


Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel