Program


50+ éves Táncdalfesztivál
2

50+ éves Táncdalfesztivál

Közkívánatra Kovács Kati és Tóth Vera is a Táncdalfesztivál színpadán, 2019. január 12-én a Budapest Papp László Sportarénában!
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. január 12. szombat, 18:00

Időpontváltozás!

Kedves Érdeklődő! Az 50+ éves a Táncdalfesztivál című koncert az előzetesen meghirdetett január 11-e helyett, január 12-én (szombaton) kerül megrendezésre.
A már megváltott jegyek a 12-i eseményre érvényesek.

Kérdés esetén keressen bennünket azauditoriumhungaricum@gmail.come-mail címen.  

2019. január 12-én szombaton újra indul a nagy utazás! Ismét megidézzük a ’60-as,’70-es évek legnagyobb slágereit. Az  idei koncert címe, az „50+ éves Táncdalfesztivál” azt jelzi, hogy a műsorban már nem csak a Táncdalfesztiválokon elhangzott dalok, hanem a korszak további felejthetetlen dallamai is felcsendülnek.
Az esemény különlegessége, hogy a fellépő művészek így együtt, még sosem álltak egy színpadon.

Az idei előadók között tudhatjuk közkívánatra Kovács Katit és Tóth Verát, akit a nézői levelek sokasága követelt a műsorba. Mellettük fellépnek a tavalyi koncert sztárjai: Koós János, Poór Péter, Soltész Rezső, Dobos Attila, Csonka András, de olyan fiatal sztárok is képviseltetik magukat, mint Vastag Tamás, Koós Réka, Muri Enikő és Ambrus Rita. A műsorvezető páros, a tavaly nagy lelkesedést kiváltó és 12.000 embert megnevettető Gálvölgyi János és Koltai Róbert lesz. A zenét ismét a 60 tagú szimfonikus Big Band szolgáltatja, akik eredeti kották alapján szólaltatják meg a legendás dalokat.

Közreműködik a Stúdió 11 Ensemble.

Ajánlatunk


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

Ajánló


Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel