Program


A békés harcos útja
3

A békés harcos útja

Havi 1 alkalommal jelentkezünk filmvetítéssel, meghívott vendéggel, akivel Petró Karesz körüljárja az aktuális film témáját, érdekességeit, amelynek folyamában a közönség részvételére is feltétlen számítunk!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. február 26. szombat, 18:00

A békés harcos útja
(amerikai-német filmdráma, 120 perc, 2006)
Dan Millman önéletrajzi könyve alapján!

A történet egy fiatalemberről, Dan Millman tornászról szól, aki végre el akarja érni, hogy értelme legyen a sikeres, ámde még mindig betöltetlen életének. Véletlenül találkozik a benzinkutas Socrates-szel, aki segít neki abban, hogy megtalálja önmagát. Ám sokszor nem lehet eldönteni, hogy mi játszódik a fiatal fiú fejében, és mi a valóságban. Dan rövidesen súlyos motorbalesetet szenved, ami miatt az orvosok szerint már soha nem versenyezhet. Felkeresi hát Socrates-t és segítséget kér tőle, hogy készítse fel őt, mert Dan még legbelül érzi, hogy nem szabad feladnia. A film megmutatja, hogy a belső átalakulás során hogyan változik körülöttünk a világ, miképp érhetjük el célunkat a belső blokkok elengedésével, hogyan csillapíthatja le a háborgó lelket néhány bölcs tanítás.

Rendező: Victor Salva
Főszereplő: Scott Mechlowicz, Nick Nolte

Vendég: Dévai Boglárka Európa-bajnok tornász
Házigazda: Petró Karesz (Lakihegy Rádió műsorvezetője)

A program az NKA támogatásával valósul meg.

Ajánlatunk


A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk Ura legszebb dalai koncert után most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit bemutató műsorral tér vissza.

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Ajánló


félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel