Program


A csodák útján

A csodák útján

ír-angol vígjáték, 90 perc, 2023
angol nyelven, magyar felirattal

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 4. hétfő, 17:00

Rendező: Thaddeus O'Sullivan

Szereplők: Kathy Bates, Maggie Smith, Laura Linney, Stephen Rea, Brenda Fricker, Mark McKenna, Agnes O'Casey, Mark O'Halloran

 

Ballyfermot, Írország, 1960. Egy Dublin külvárosában élő, keményen dolgozó közösség élete a hűség, a hit és az összetartozás hagyományaiban gyökerezik. A ballyfermoti nőknek azonban egyetlen álmuk van: megízlelni a szabadság ízét, és kiszabadulni a családi élet börtönéből. Ehhez részt kell venniük a zarándokúton a franciaországi Lourdes szent városába. Pimasz és lázadó papjuk jóindulatú beavatkozásával négy barátnő, Lily, Eileen, Dolly és Sheila nyerik meg az ehhez szükséges jegyet a tombolaesten.

Bemutató dátuma: 2023.11.09.

Forgalmazó: ADS Service

Ajánlatunk


Akár egy Agatha Christie krimi a Szex és New York karaktereivel! A Liliom Produkció – Dámák a pakliban című új krimi-vígjátéka egy izgalmas, egész estés kikapcsolódást kínál a krimi és humor kedvelőinek.

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Ajánló


A szenvedélyes és életteli előadás páratlanul hiteles módon jeleníti meg a tradicionális spanyol flamenco kirobbanó erejét és érzelmi töltetét. (esőnap…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel