Program


A csütörtöki hölgyek

A csütörtöki hölgyek

Három idős, vérbeli párizsi hölgy, Sonia, Marie és Helene, csütörtök délutánonként együtt teázik. Mindez játékos, mozgalmas formában, hiszen a nők mindig szórakoztatóak. Igaz?

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 16. péntek, 19:00

A csütörtöki hölgyek

Valószínűleg mindenki ráismer egy-egy barátjára, ismerősére vagy önmagára egy csütörtöki hölgyben. 

Csütörtökönként minden szóba kerül: a múlt, a gyerekkor, a szerelmek, a család, a mindennapok kis örömei és kudarcai. Mindig megvitatják aktuális gondjaikat. Jelmezbál, részvények, kriptabővítés, sütés, fogpótlás, tévéműsor, gyereknevelés, munka, öregedés, halál.
Az írónő, aki maga is színésznő, teljes beleérzéssel éli és írja meg ezeknek a hölgyeknek az életét. Miközben pereg előttünk a játék, nyilvánvalóvá válik, hogy franciák, oroszok, magyarok nagyon hasonlítunk egymásra. Legalábbis az asszonyok.

"Nem vagyok író. Soha életemben nem ültem le íróasztalhoz. Kószálok a városban, ábrándozom. Kis papírdarabkákra párbeszédfoszlányokat jegyzek fel. Soha nem gondolok ki nagy elméleteket. Én az érzéseimmel gondolkodom."

Lolleh Bellon

Ajánlatunk


Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Ajánló


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel