Program


A holdbeli csónakos

A holdbeli csónakos

Vitéz László a kiszolgált katona és felesége, Markotányos Rózsi történelmünk viharait idézve a mitikus őshazába vezetik a nézőt, hogy az ifjúság nagy kalandjáról, a szerelmesek bujdosásáról, hányattatásáról és egymásra találásáról meséljenek.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. június 27. csütörtök, 15:00

A holdbeli csónakos
Kalandos játék Weöres Sándor műve nyomán

A Térszínház előadása

Vitéz László a kiszolgált katona és felesége, Markotányos Rózsi történelmünk viharait idézve a mitikus őshazába vezetik a nézőt, hogy az ifjúság nagy kalandjáról, a szerelmesek bujdosásáról, hányattatásáról és egymásra találásáról meséljenek. A három játékos bábokkal és élő játékkal kelti életre a mese fordulatos cselekményét, helyszíneit és közel két tucat szereplőjét.
Weöres Sándor nagyszínpadra, élőjátékra és óriásbábokra írt sokszereplős művét, a szerző jóváhagyásával, a vásári képmutogató dramaturgiáját felhasználva a Térszínház művészei háromszereplős, könnyen utaztatható kamarajátékká formálták.
Az előadás után az eszközöket, bábokat, maszkokat, hangszereket, kellékeket, a nézők (gyerekek és felnőttek) játékra alkalmas helyzetben kipróbálhatják.

Játsszák:
Szamosvári Gyöngyvér, Kovács J. István, Szűcs Réka

Szcenika: Krizbai Judit
Rendező: Bucz Hunor

Ajánlatunk


A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

Ajánló


Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel