Program


A NAP FÖLDJE – VÍZIZENE

A NAP FÖLDJE – VÍZIZENE

Két mexikói zenész, az énekes Estefanía Avilés és a zongorista Sebastián Ramírez, a hazánkba költöztek, hogy a mi zenei kultúránkkal tágítsák ki látóhatárukat, és így - a zenén keresztül - próbáljanak még közelebb kerülni a saját hazájukhoz.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 20. szerda, 18:30

Két mexikói zenész, az énekes Estefanía Avilés és a zongorista Sebastián Ramírez, a hazánkba költöztek, hogy a mi zenei kultúránkkal tágítsák ki látóhatárukat, és így - a zenén keresztül - próbáljanak még közelebb kerülni a saját hazájukhoz. Ez a földrajzi távolság egyben az őshonos kultúrájukhoz való viszonyukat újszerű perspektívába helyezte.

Egy felfedező útra hívnak bennünket, hogy együtt tisztelegjünk a 19-20. századi mexikói zeneszerzők géniusza előtt egy nagyszerű és színes dalest keretében, mintegy ódát zengve a lelkükben élő hazaszeretetről. Ahogy megszoktuk a Vízizene sorozatban, az esti kellemes időtöltésről, a könnyed szórakozásról a házigazda, Eckhardt Gábor gondoskodik.

Ajánlatunk


Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

A Ferencsik bérlet koncertjein a Nemzeti Filharmonikus Zenekar a bécsi klasszikához illőn csökkentett létszámmal lép pódiumra. A záróesten mindehhez még egy izgalmas mozzanat csatlakozik: a K. 467-es C-dúr zongoraversenyt nem modern instrumentumon, hanem fortepianón halljuk.

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Ajánló


Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a…

Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel