Program


"A Nemzet Aranya" - Cselenyák Imre

"A Nemzet Aranya" - Cselenyák Imre

Cselenyák Imre szokatlan hangvételű Arany János-életrajzot jelentetett meg. A szerzővel beszélgetünk könyvsikere kapcsán, és meghallgatjuk pár dalát is, amelyeket gitáron kísér. Az irodalmi esten közreműködnek a Csili Színjátszókör tagjai.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. november 2. hétfő, 17:00

A Nemzet Aranya - Cselenyák Imre

“Cselenyák Imre számos könyve megjelent és sikert aratott a magyar könyvpiacon, az Arany életrajz azonban mégis mérföldkő. Egyrészt, mert szinte egész életében erre készült, három évtizedes kutató- és írói munka előzte meg a kiadást. Másrészt, mert az Áldott az a bölcső – Arany János életregénye című könyvnek már júniusi megjelenését nagy várakozás övezte, és azóta is toplistás. Ami költői életrajzoknál nem igazán megszokott.
Ám valószínűleg éppen ebben rejlik Cselenyák Imre és a könyv titka. Nem költői, hanem nagyon is emberi életrajzot írt, amelyben Arany nem megfontolt költői tekintély – hanem lázadni is képes, utakat kereső fiatalember. A történet ebben a kötetben 1848-ig követi Arany életét.” ( (minap.hu 2017. okt. 13. )

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Ajánló


Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel