Program


A nyúl és a róka: újabb három móka

A nyúl és a róka: újabb három móka

Gyertek velünk, nézzétek meg hogyan kell a vásárban új óntányért venni, mit eszik a szörny Zirrem-zörröm és hogyan fut a Róka újra, aki mindig elfelejti, hogy a cipőt bizony a Nyúl viseli a Gardrób Művészeti Csoport élőzenés, interaktív mesejátékában.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 19. vasárnap, 11:00

A nyúl és a róka: újabb három móka
A Gardrób Művészeti Csoport előadása
Joel Chandler Harris Rémusz bácsi meséinek alapján írta Tóth Réka Ágnes

Zölderdőben mély csend honol a legutóbbi mese óta, de hol van vajon a Nyúl és a Róka? Se a Tölgynél, se a Tónál, nem látjuk őket egyetlen fűcsomónál se, egészen csendes minden, míg egy mogyoró fel nem harsan a foguk alatt. Megvannak! A kertben eszegetnek ketten szépen, de vajon meddig tart a vacsora? Ha a Rókán múlik, nem sokáig, de a Nyulat se kell féltenetek: az okosabb mindig legyőzni a nagyobbat, sose feledjétek. Üldözheti-kergetheti, de meg sosem eszi. Folytatjuk Rémusz bácsi klasszikus meséit, amelyben Róka úr még mindig a Nyúlra feni a fogát, de a Nyuszi túljár a ravaszdi eszén. Nem hiszitek? Gyertek velünk, nézzétek meg hogyan kell a vásárban új óntányért venni, mit eszik a szörny Zirrem-zörröm és hogyan fut a Róka újra, aki mindig elfelejti, hogy a cipőt bizony a Nyúl viseli a Gardrób Művészeti Csoport élőzenés, interaktív mesejátékában.

Előadják és mesélik:
Kálóczi Orsolya – Nyúl
Géczi Zoltán – Róka

Nagy Judit – fuvola
Richter Dorottya/Gurgel Fanny – cselló
Emszt András – zongora

Szöveg: Tóth Réka Ágnes
Zene: Emszt András

Rendező: Géczi Zoltán
Konzulens: Haik Viktória
Művészeti vezető: Nagy Judit

Ajánlatunk


Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most az egyik legkülönlegesebb műsorával tér vissza Budapestre.

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel