Program


A rút kiskacsa-bábjáték
2

A rút kiskacsa-bábjáték

A jól ismert Andersen mese bábszínházi adaptációját láthatjuk, csodaszép, különleges technikájú, klasszikus bábfigurákkal.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. február 16. vasárnap, 11:00

A baromfiudvarban a legnagyobb tojásból utolsóként bújik elő egy rút kiskacsa. Az első pillanattól kezdve idegenkedve fogadják, mindenki bántja és csúfolja. Egy nap aztán bánatában világnak indul. Sok megpróbáltatáson és kalandon keresztül igaz barátra talál a félelmetesnek tűnő Macsek személyében, akinek a segítségével sikerül túlélnie a hideg téli napokat. A tavasz beköszöntével a hajdani rút kiskacsa csodaszép hattyúvá cseperedik.

Szereplők: Rút kiskacsa, Macsek, Kacsamama, Kacsanéne, Blöki, kiskacsák, tyúkok, Róka, Hattyú

Ajánlatunk


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Ajánló


Richardnak valami hiányzik a munkahelyére való mindennapi ingázáson és a családi életen túl. Mígnem egy szép napon, hazafelé tartva a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel