Program


A rút kiskacsa-bábjáték
2

A rút kiskacsa-bábjáték

A jól ismert Andersen mese bábszínházi adaptációját láthatjuk, csodaszép, különleges technikájú, klasszikus bábfigurákkal.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. február 16. vasárnap, 11:00

A baromfiudvarban a legnagyobb tojásból utolsóként bújik elő egy rút kiskacsa. Az első pillanattól kezdve idegenkedve fogadják, mindenki bántja és csúfolja. Egy nap aztán bánatában világnak indul. Sok megpróbáltatáson és kalandon keresztül igaz barátra talál a félelmetesnek tűnő Macsek személyében, akinek a segítségével sikerül túlélnie a hideg téli napokat. A tavasz beköszöntével a hajdani rút kiskacsa csodaszép hattyúvá cseperedik.

Szereplők: Rút kiskacsa, Macsek, Kacsamama, Kacsanéne, Blöki, kiskacsák, tyúkok, Róka, Hattyú

Ajánlatunk


Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Van, hogy muszáj mindenestül elmerülni egy igazi klasszikus világában: a Szegedi Kortárs Balett családi mesebalettje erre ad lehetőséget a família minden tagjának.

Ajánló


„Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra.…

Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús.…

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel