Program


A sündisznó

A sündisznó

A magyar népmesesorozatból jól ismert történetet ezúttal is közösen álmodjuk színpadra, a mesélő színészek és a gyermekközönség.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. november 16. péntek, 15:00

A szegény ember, a bolondos király és a zsugori boltos nem is gondolja, hogy felelőtlen ígéretük a kis sün felé micsoda bonyodalmakba sodorja őket!  Megbecsüljük-e mindazt az igazi értéket, ami körbevesz minket, a családunkat, a szeretteinket? Sok közös mókával, dallal és tánccal keressük a válaszokat a kérdésekre.

Ajánlatunk


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Ajánló


Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel