Program


A szerelmes Chagall - Class Jazz Band

A szerelmes Chagall - Class Jazz Band

Horgas Eszter – Bálint András – Lőwenberg Dániel – Class Jazz Band koncert

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 7. csütörtök, 19:00

Horgas Eszter fuvolaművész minden évben új és izgalmas zenei crossover produkcióval lepi meg közönségét. Műfaji határok nélkül hozza létre produkcióit, 2019-ben azonban a tőle megszokottnál is különlegesebb estet álmodott meg!
A múlt század legnépszerűbb újítói közül az egyik legegyedibb, Marc Chagall festőművész ihlette meg. A 97 évet élt zseni képei, hite, szerelme, élettörténete óriási lehetőséget kínáltak számára egy izgalmas, megható, fülbemászó és szívbemarkoló est létrehozására.
A mester életútját követve orosz, zsidó, francia, amerikai klasszikus és jazz zeneműveiből válogatott bravúros feldolgozásokat hallhat a közönség.
Az est különlegessége, hogy Chagall szerepében  Bálint András Kossuth- és Jászai-díjas színművésszel találkozhatnak a nézők.

Az előadás hossza 90 perc.

Ajánlatunk


Kőszegi Imre mindig jó időben van. Decemberben tölti be 80. életévét. És persze zenésztársai mindig számíthatnak kifogástalan lüktetésű kíséretére. A Magyar Jazz Szövetség második elnöke kifogyhatatlan energiájú művész.

Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús. Annyira gyanús, hogy bele is hal. A gyilkos pedig közöttünk van, hölgyeim és uraim… és nem is biztos, hogy egyetlen áldozattal beéri.

Ajánló


A belga jazzélet színe-java mutatkozik be ezen a kétrészes estén. Hazája vezető big bandje, a Brussels Jazz Orchestra, legkiemelkedőbb gitárosa,…

A jazz, blues, rock és funk iránt egyaránt fogékony gitáros, Mike Gotthard ezen a novemberi estén saját jazz-rock világába hívja…

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel