Program


A víg özvegy

A víg özvegy

A színpadon a soproni társulat kedvelt tagjai, az operett nagyágyúi szórakoztatják a közönséget.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 23. szombat, 19:00

A víg özvegy

Sopron díszpolgárának, Lehár Ferencnek a legismertebb műve több mint száz éve járja a diadalútját. Halhatatlan, fülbemászó melódiái - a Vilja-dal, a Bamba, bamba gyászvitéz, a Grisette-kánkán és a Csak a nő címűek - remekül illenek a humorosan romantikus szerelmi történethez, amelynek a végén még egy ország is megmenekülhet a csődtől. A színpadon a soproni társulat kedvelt tagjai, az operett nagyágyúi szórakoztatják a közönséget.

Főszerepben:
Vörös Edit, Füredi Nikolett, Domoszlai Sándor, Szolnoki Tibor (Jászai-díjas)

Rendező: Zsadon Andrea (Jászai-díjas)

Ajánlatunk


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

elkafkásodás két részben

Ajánló


Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az…

Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel