Program


Abszurd, bravúr, celeb – családi koncert bábjátékkal / MINIMATINÉ

Abszurd, bravúr, celeb – családi koncert bábjátékkal / MINIMATINÉ

Abszurd? Bravúr? Celeb? Micsoda furcsa szavak! Vajon mit jelentenek? Derítsük ki együtt! Zenés utazásunkban a szavak birodalmába kalauzoljuk a gyerekeket és az egész családot.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: február 26. szombat, 11:00

A Laik Eszter verseire és az azokból született dalokra épülő koncerten bejárjuk a kutyák birodalmát, körülnézünk Afrikában, és a dzsungelbe is eljutunk, ahol törzsi táncot lejthet bárki, aki szeretne. Utunkat végigkíséri Pali, a kisfiú, akivel olyan jót lehet beszélgetni, mint talán senkivel a világon. Vele együtt játszunk és tanulunk észrevétlenül. Interaktív bábszínház és koncert Lovászi Edinával és zenekarával.

Egy 2015-ös, különleges verseskötet, Laik Eszter Abszurd, bravúr, celeb című, a tanulni vágyó legkisebbeken kívül a jó humorú felnőtteket is könnyen megszólítani képes könyve jelentette a kiindulópontot a koncerthez. Lovászi Edina és zenészbarátai a kötetet forgatva döntöttek úgy, hogy interaktív, családi koncert keretében mutatnak be egy tucatnyit a szellemes szófejtésekből. Az eredeti szöveg finom játékosságát, kedves ötleteit megőrzi a zene és a dallam is. Lovászi Edina sokrétű gyerekszínházi tapasztalata biztosítékot jelent arra, hogy kicsik és nagyok egyaránt minőségi szórakoztatás részesei legyenek: a gyerekek absztrakciós képessége minden alkalommal lenyűgöző meglepetéseket szerez. Jól tudjuk, hogy az önfeledt, közös játék, a szabad kommunikáció csodákra képes, és valóban: ki ne akarna önfeledten törzsi táncot lejteni az esőerdő mélyén, netán a holdra vonyító kutyákat utánozni? Az meg, hogy mindeközben az idegen szavak szinte észrevétlenül kúsznak be a gyerekek agytekervényeibe, szinte csak ráadás.

Korosztály: 3-8 év

Ajánlatunk


2022. március 15-étől a felújított Operaház ismét várja az építészet és a kultúra iránt fogékony látogatóit vezetett túrák keretében. Ismerje meg, miként született újjá az opera- és balettjátszás fellegvára, hogyan nyerték vissza eredeti fényüket az épület csodás terei, és milyen korszerű újítások várják az előadásokra érkező közönséget!

M. M. u. 80-ban az X bolygón az egértársadalom élete veszélyben forog. Az Intermouse rég visszavonult adu-ásza, Nick Grabowski az egerek egyetlen esélye: rá hárul a feladat, hogy Pokióból elhozza Fushimishi professzor legújabb találmányát... hogy a Macskafogó életre kel-e, az kiderül a József Attila Színház előadásából.

Ajánló


A szerző többször is nyilatkozta, hogy “Thuróczy Szabolcs hangján szól a fejében Oszkár”.

Egy francia kisvárostól pár kilométerre, egy magányosan álló hegyvidéki házban játszódik a történet. A család a külföldön tanuló Susanne, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!


Készítette: NeoSoft
Fel