Program


Alba Regia Táncegyüttes – Mesenép – Eltáncolt mesék sorozat

Alba Regia Táncegyüttes – Mesenép – Eltáncolt mesék sorozat

Eltáncot mesék sorozat
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. február 12. vasárnap, 11:00

A produkció tanítómesék gyűjteménye: hol a méltó jutalom, hol a büntetés az igazságosság tükrében kerül mérlegre, s a döntő szó a közönségé. Az együttes legújabb egyestés táncprodukciója a „színházszerűséget” előtérbe helyezve szeretné népszerűsíteni a tradicionális paraszti tánckultúra formanyelvére épülő színpadi táncművészeti ágat, külön figyelmet fordítva a különböző generációk megszólítására felnőtt, gyermek és ifjúsági korosztályban.
Közvetlen színházi élményként a nézőkkel együtt értelmezik a társadalmi és erkölcsi normákat, azok emberi mivoltunkra gyakorolt hatásait e meséken keresztül – mindezt megannyi zenével és tánccal, a Kárpát-medence soknemzetiségű népi kultúráját bemutatva.

A tájegységeken és korszakokon átívelő produkcióval nagy utat tesznek meg az élet ugróiskolájában, tanulságos epizódokon át jutva el a közösség örök élményének, megtartó erejének tapasztalásáig: mi magunk vagyunk, vagy lehetünk a mesenép!

Rendező: Novák Péter
Koreográfusok: Majoros Róbert és Molnár Gábor
Zeneszerző: ifjabb Csoóri Sándor „Sündi”

Jelmez: Furik Rita és Majorosné Szabó Veronika

Az előadás után kézműves foglalkozással várjuk az érdeklődőket!

Ajánlatunk


bohózat két felvonásban

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Ajánló


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel