Program


Alen Islamovic koncert
3

Alen Islamovic koncert

Szeptember harmadikán Hercegszántón kétórás élő koncerttel eleveníti fel Alen Islamovic legendás Balkáni slágereit!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. szeptember 3. szombat, 20:00

Alen Islamovic koncert

Alen Islamovic a volt Jugoszlávia két meghatározó zenekarának a Divlje Jagode és a Bijelo Dugme énekes frontembere. A balkáni háború kirobbanása után a Bijelo Dugme zenekar feloszlik, Alen szülőfalujába Bihacba költözött majd a boszniai háború kezdetekor Zágrábba menekül ahol három szóló albumot készít. 2005 ben Alen három nagy búcsúkoncerten vett részt a Bijelo Dugméval Szarajevóban, Zágrábban és belgrádban több százezer ember előtt.

Ajánlatunk


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Ajánló


Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel