Program


Alkotónap: A kalligráfia világa

Alkotónap: A kalligráfia világa

Érdekel a kínai kultúra? Szeretnéd elsajátítani a kínai írás művészetét? Idén ősszel Zhang Wei mestertől, a több mint 25 éve Magyarországon élő kínai kalligráfustól tanulhatsz, akinek művei számos intézményben megtalálhatóak világszerte. A művész a Sino-Európai Alapítvány a Kínai Kultúráért és Oktatásért egyik alapítója, a magyar–kínai kulturális csereprogram tanácsadója.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 24. vasárnap, 10:00

Kiegészítő programok: ismerkedés a hagyományos kínai teákkal és teaszertartással, kínai színházi maszkfestés, hagyományos kínai csomózási technikák kipróbálása, a kínai papírkivágás technikájának alkalmazása, és mindeközben a látogatók rövidfilmeket
tekinthetnek meg Kína kultúrájáról. Az elkészült alkotásokat természetesen haza is lehet vinni.

A kalligráfiai foglalkozás 5 éves kortól ajánlott, az egyéb foglalkozásokra kisebbeket is várunk.

A programon 50 fő vehet részt.

Ajánlatunk


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki mindent mer, annak lesz igaza! Aki felrúgja a szabályokat, az hozza majd a törvényeket, és aki a legtöbbet meri, annak az igaza lesz a legerősebb. És ráébredtem, hogy a hatalom mindig annak a kezébe kerül, aki hajlandó megragadni. Hogy csak merni kell. Ennyi az egész. És akkor elhatároztam, hogy én merni fogok.”

Ajánló


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

5+ 100 perc, 1 szünettel Bábtechnika: pálcás báb

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel