Program


Alkotónap a Magyar Festészet Napja alkalmából

Alkotónap a Magyar Festészet Napja alkalmából

Ezen a napon a gyerekek és a felnőttek is szabadjára engedhetik a fantáziájukat. Itt lehet pacsmagolni és kenni bőven a festéket!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. október 16. vasárnap, 10:00

Alkotónap a Magyar Festészet Napja alkalmából

Ezen a napon a gyerekek és a felnőttek is szabadjára engedhetik a fantáziájukat. Itt lehet pacsmagolni és kenni bőven a festéket!

A közös alkotásban szakavatott képzőművészek, Bács Emese és Külüs László Ákos illetve Tenk Dóra, a T-Art Alapítvány kurátora lesznek a segítők. A gyerekeknek alkalmuk nyílik megismerkedni különféle képzőművészeti technikákkal, stílusokkal.

A programon 50 fő vehet részt.

Ajánlatunk


Az Anyatigrisek című előadás tabuk nélkül, rengeteg humorral mutatja meg, hogy valójában mit is jelent szülőnek lenni. Nem számít, hogy fekete öves anyuka, vagy fiatal kismama vagy, a másfél órás zenés komédia garantáltan jobb kedvre derít majd. Kell ennél több egy anyának?

A Bihari Együttes 1954-ben alakult Novák Ferenc vezetésével. Több mint fél évszázados működése alatt számos hazai és nemzetközi fesztivál nagydíját, helyezését nyerte el, a Martin György Néptáncszövetség által szervezett minősítő fesztiválokon kiváló minősítést, 2005-ben Csokonai Vitéz Mihály közösségi, 2012-ben Príma Primissima díjat kapott. Tervszerű utánpótlás-nevelésének eredményeképpen ma több, mint kétszáz fős közösség alkotja a „Biharit”. Ifjú táncosaink az alapfokú művészeti oktatás keretén belül ismerkednek hagyományainkkal.

Ajánló


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

Komédia a köbön! Egy falrengető vígjáték, amely színpadon és filmen egyaránt nagy sikereket aratott!

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel