Program


All stars - Aranyosi Péter, Kovács András Péter, Mogács Dániel, műsorvezető: Ács Fruzsina

All stars - Aranyosi Péter, Kovács András Péter, Mogács Dániel, műsorvezető: Ács Fruzsina

Dumaszínház est

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. június 8. hétfő, 19:30

Az előadás időtartama kb. 2 óra, 1 szünet.

Aranyosi Péter

A Dumaszínház társulatának tagja.

Tankmániás légpuska-tulajdonos, aki volt már akasztott ember is, persze csak viccből. Elszánt Diósgyőr-szurkoló, közönségszervező, a Rádiókabaré munkatársa, poén-gyáros, a Wekerle-telep egyetlen rúdtánc-idomárja. Borostás tanárember, noha csak hallgatóként látott katedrát. Komolytalan családapa. A számítógépes stratégiai játékok és a stand-up fellépések olykor napokra is elszólítják a gyermekei mellől. Vele van az erő, de érzi, nem jelent jót halottas kocsival érkezni az APEH-be. A Kabinet Rt. buli- és tömegzenekar jobb keze.

Kovács András Péter

A Dumaszínház társulatának tagja.Az egyik legrégibb fellépő, aki mára az emberélet útjának feléhez ért, és ha így fejlődik az orvostudomány, még jó darabig ott is marad. Megérett, és egyre kiszámíthatatlanabbá vált: nem lehet tudni, hogy két nevetés között mikor facsar egyet a szíveken. Úgy tűnik, magáról mesél, de mindvégig rólunk beszél, és mindvégig igaza van.  És közben olyan vicces, hogy fel sem tűnik, milyen alacsony.

Mogács Dániel

A Dumaszínház társulatának tagja.

Színésznek készült, és ennek ellenére az is lett. Gyerekként talán ő volt az egyetlen, aki szerette volna E.T.-t valóban a Földön kívül tudni. A művészet nem csak szívügye, de genetikailag kódolt öröksége is.

Paranormális állatbarát, vagyis magyar származású mentalisták és látványos természetfilmek főhőseinek hiteles megformálója, aki sokáig távolságtartóan méregette a duma-színpadot, mielőtt magáévá tette.

Örül, hogy van társadalom, mert tudja kritizálni.

A magyar színházi kabaré újraélesztésén munkálkodó színész, humorista, rendező, mester-bábos. Brendon, a susogós mackó rendezője, mozgatója, hangja, a Kétfarkú Kutyapárt ex-polgármesterjelöltje, Dr. Mogács, a frissen megválasztott Köztársasági Elnök valóságos alteregója. A Munkaügyek Jóbejtje.

Az önálló estjének szereplője. A fiának az apja. Az anyjának a gyermeke. A kutyájának gazdája.

 

Ács Fruzsina

Ács Fruzsina a Showder Klub és a Rádió kabaré állandó szereplője. Sok városban járt már, legmesszebbi fellépése Birninghamben volt, bár a repülőút rövidebb volt, mint autóval eljutni Békéscsabára.  A Sziget fesztiválon is előadott, de volt már fellépése könyvtárban is ott is nevetek, csak halkabban.

2016-ban vette a dumaszínház szárnyai alá, azóta is töretlenül koptatja a színpadokat. Humorával szeretné megnevettetni és elgondolkodtatni az embereket, de főként megnevettetni. Egy nő akit szavak nélkül is meglehet érteni (mert hogy tanult jelnyelvet), a hölgy, aki céges rendezvényeken fellépés mellett Quiz levezetést is vállal, a művésznő, akit fellépés után ne próbálj meg megpuszilni (meg amúgy senkit se próbálj így szerintem), a magas lány a tv-ből aki szeret magáról egyes szám harmadik személyben bemutatkozást írni.  

 

GYIK
183 cm

Ajánlatunk


Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

Móricz Zsigmond története nagyon is időtálló témát jár körül: hogyan irányítják a nők a férfiakat a háttérből? A darab végére kiderül, az asszonyok furfangja nem csak napjainkban, a régi időkben sem ismert határokat.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább,…

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel