Program


ÁLLATMESÉK - Kovács Gábor

ÁLLATMESÉK - Kovács Gábor

Daljáték, vagy inkább dal + játék gyerekeknek, családoknak Kovács Gábor muzsikussal.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. július 28. vasárnap, 11:00

Ezúttal egy óriás mesekönyv kerül elő Muzsikus Gábor tarisznyájából. Állatmesék sorakoznak lapról lapra a könyvben, melyek mind dalként csendülnek fel Fehér nagyapó és unokája tanulságos történetébe ágyazva. Milyen szórakoztató lehet egy dal az elképzelt kutyáról, a szomjas macskákról, kisegérről, bárányokról… - különösen, ha együtt énekeljük ezeket! Kiszámolós mondókát „faragunk”, együtt látogatunk el az állatóvodába, dalolunk, játszunk a gyerekekkel, szülőkkel, míg be nem csukódik a mesekönyv utolsó lapja is.

Ajánlatunk


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Ajánló


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha…

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel