Program


Aktuális előadások



Amélie Csodálatos Élete az ikonikus film és a hozzá tartozó tökéletes zene, amelyet annak idején Yann Tiersen álmodott meg. Magyarországon az Amélie rajongók tízezrei több alkalommal követelték már, hogy élőben is részesei lehessenek egy filmzenei estnek, ahol az eredeti zenemű hallható, de egészen 2025-ig kell várniuk, hogy ez meg is történjen. A zeneszerző - bár 3 alkalommal is adott már koncertet Budapesten - sajnos egyszer sem azokkal a dallamokkal örvendeztette meg őket, amelyeket igazából szerettek volna hallani.

Éppen ezért Claudio Constanini Grammy Díjra jelölt zongora és harmonika művész gondolt egy nagyot és szimfonikus zenekarával végre létrehozta azt produkciót, amely igazán egyedi lett és amelyre mindannyian vágytunk. A film zenéje ugyanis az egész világon óriási népszerűségnek örvend, így az előadó, aki már 30 országban mutatta meg kimagasló tehetségét, most megint be fogja utazni a világot.

A több, mint másfél órás koncerten újra átélhetjük Amélie Csodálatos világát és – természetesen egy színésznő által -, de maga Amélie is megjelenik az esten, hogy még jobban úgy érezzük a film és a filmzenei est részesei lehetünk. Az már csak hab a tortán, hogy ehhez sikerült megszerezni Amélie eredeti szinkronhangját, Györgyi Annát, akinek szintén kedvence Jean-Pierre Jeunet világhírű alkotása. A film bejátszásokkal is megtűzdelt élő show műsor végre méltó útódja lehet a 2001-ben ikonikussá vált filmnek, ahol sajnos csak egy estére ugyan, de ez Erkel színház ad otthont Amélie Csodálatos Életének.

Ajánló


A nehézkes útkeresés és a könnyű sikerek kontrasztjaival folytatódik a BFZ Brahms-sorozata, a koncert fajsúlyos műsorszámait magyar táncok vezetik fel.

Demjén Rózsi a legenda, aki huszonhetedik alkalommal tölti meg az Arénát!

24 évet vártunk rá! Claudio Constantini és szimfonikus zenekara előadásában. Erkel színház – 2025. április 26.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel