Program


Anconai szerelmesek

Anconai szerelmesek

Az Anconai szerelemesek a klasszikus itáliai komédiák dramaturgiája alapján készült színdarab. A kacagtatóan fordulatos, szellemes történet az előadásban felcsendülő, a 70-es évek olasz slágerei miatt is felejthetetlen.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. szeptember 27. péntek, 19:00

Az Anconai szerelemesek a klasszikus itáliai komédiák dramaturgiája alapján készült színdarab. A kacagtatóan fordulatos, szellemes történet az előadásban felcsendülő, a 70-es évek olasz slágerei miatt is felejthetetlen. Helyszínünk Ancona város főtere, ahol a sodró lendületű komédia játszódik, több szálon kibontakozó szerelemmel, összekuszált és komikus szálakkal. A komédia végén egymásra talál mindenki, vagy majdnem mindenki….

Szereplők:
Szirtes Gábor, Balog Tímea, Kurkó József Kristóf, Szegő Adrienn, Kováts Kriszta/Papadimitriu Athina,
Sövegjártó Áron, Rárósi Anita, Jancsó Dóra, Molnár Sándor Tamás

Ajánlatunk


A nemzetközi historikus régizenei előadópraxis egyik legjelentősebb képviselője, a világhírű holland csembaló-, orgonaművész és karmester, Ton Koopman idén októberben tölti be 80. életévét.

A belga jazzélet színe-java mutatkozik be ezen a kétrészes estén. Hazája vezető big bandje, a Brussels Jazz Orchestra, legkiemelkedőbb gitárosa, Philip Catherine, eminens szaxofonosa, Bert Joris és legkarakteresebb énekese, David Linx egyesíti erőit, hogy egy, az Európai Hidak számára összeállított programmal nyűgözze le a közönséget.

Az évad művésze, Snétberger Ferenc koncertsorozatának első estjére vadonatúj mű ősbemutatójával készül. Movements című háromtételes darabjában zeneszerzőként és virtuóz szólistaként is remekel.

Ajánló


Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

A boldogságot, a szerelmet, a szeretetet széles e világon, számtalan kalandon keresztül hajszoló, a végső békét azonban mégiscsak kedvese karjai…

Egy vagyonos üzletember hirdetést ad fel: néhai üzlettársa fiát keresi, szeretné tisztességesen, rengeteg pénzzel megjutalmazni. Billy bejelentkezik, mint jogos örökös,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel