Program


Andrej Korobejnyikov zongoraestje, MVM Koncertek – A Zongora – 2021

Andrej Korobejnyikov zongoraestje, MVM Koncertek – A Zongora – 2021

Beethoven: Esz-dúr szonáta, op. 7 no. 4, Schubert: Wanderer-fantázia, D.760 ***
Rahmanyinov: Études-Tableaux, op. 33 no. 7, 8, op. 39 no. 1, 3, 6, Muszorgszkij: Egy kiállítás képei

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. október 5. kedd, 19:30

Andrej Korobejnyikov zongoraestje, MVM Koncertek – A Zongora – 2021

A húsz nemzetközi díjat nyert, a világ négy kontinensének 45 országában számos világhírű karmester és muzsikus társaságában koncertező Andrej Korobejnyikov kiemelkedő merészséggel és érzékenységgel keríti hatalmába a publikumot. Műsorának összeállításakor mindig a személyességre, valamint az irodalom és a költészet zenében való találkozására törekszik. Budapesti koncertjén Beethoven, Schubert és Rahmanyinov 1-1 műve mellett Muszorgszkij Egy kiállítás képei című alkotását hallhatjuk.

Andrej Korobejnyikov a Moszkva melletti Dolgoprudnijban született. Ötéves korában ismerkedett meg a zongorával. Nem mindennapi tehetségéről árulkodik, hogy alig nyolcévesen adta első szólóestjét az Azerbajdzsáni Zeneakadémián. 2006-ban, 19 évesen diplomázott a Moszkvai Csajkovszkij Konzervatóriumban, ahol a záróvizsgán olyan kimagasló eredményt ért el, melyet ebben az életkorban utoljára Rahmanyinovnak sikerült felmutatnia – több mint száz évvel korábban. Ezután a londoni Royal College of Musicban képezte tovább magát, ahol végzősként neki ítélték az intézmény elnöke, Károly  herceg által alapított különdíjat. Andrej Korobejnyikov az élete nagy részét kitöltő koncertezés mellett egyébként 17 éves kora óta diplomás jogász is, már számos cikket publikált orosz szakmai lapokban. Három idegen nyelvet beszél.

A koncertek látogatásakor kérjük, tartsák be a járványhelyzet aktuális előírásait!
A hangversenyeken maszk viselése ajánlott!
Helyfoglalás érkezési sorrendben!

A hangversenyekre az elmaradt MVM KONCERTEK jegytulajdonosai is regisztrálhatnak a jelentkezés sorrendjében, kizárólag az mvmkoncertek@gmail.com e-mail-címen.

A hangversenysorozat névadó szponzora: MVM Zrt.

Ajánlatunk


Pintér Béla és Társulata: A Sehova Kapuja

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Ajánló


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel