Program


Anilogue 2018 - Candide sorozat premier

Anilogue 2018 - Candide sorozat premier

2018. november 28. és december 2. között rendezik meg a 16. Anilogue Nemzetközi Animációs Filmfesztiválat az Uránia Nemzeti Filmszínházban.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. november 30. péntek, 21:00

Anilogue 2018 - Candide kalandjai sorozat | PREMIER
magyar animációs-akció-kaland sorozat, 94 perc, 2018
magyarul, angol felirattal

Rendező: Kreif Zsuzsanna, Turai Balázs, Bera Nándor

Író: Turai Balázs, Bera Nándor
Producer: Iványi-Bitter Brigitta, Rubesch Dávid, Fehér Károly

Voltaire klasszikusának szabad adaptációjában Candide megpróbálja elnyerni szeretett Kunigundája szívét különböző kortárs helyszíneken. A 13 epizódos sorozatban nehéz helyzetekben találja magát, és szembe kell néznie a világ kegyetlenségével. Azonban Pangloss mester utasításait követve mindig próbál optimista maradni, miközben körbeutazza a világot egy kaliforniai start-up cégtől kezdve Észak-Optimisztánon keresztül az űrig. Épp úgy, mint az eredeti regény, az adaptáció a mai politika és vallás kortárs szatírája.

Ajánlatunk


Három nő és három férfi, ez egy szextett – bár a szerepek meglepően cserélődnek ezen a viharos éjszakán. Eleinte minden világos, ki kinek a kicsodája, ám közbeszól a kémia, meg egy tudálékos szexuálpszichológus – és csak reménykedni lehet, hogy sok félreértés és félre...

zenés party két részben

A Jó estét nyár, jó estét szerelem a magyar zenés színházi irodalom egyik legkülönlegesebb, egyben legsikeresebb darabja. Ősbemutatója óta igazi klasszikussá vált, ami nem is csoda: egyszerre elgondolkodtató, kritikus látlelet a társadalmi álszentségről s az emberi hiszékenységről, ugyanakkor szórakoztató, szellemes, fordulatos, slágerekben gazdag zenés mű is.

Ajánló


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Van a Bajza utca sarkán egy kis palota. A józsefvárosi Nagytemplom utcai bérházban pedig izgatott a készülődés. Pünkösdi Kató színinövendék…

Agatha Christie: Az Egérfogó krimi két részben A fiatal Ralston-házaspár panziójában vagyunk. Távol az emberektől, a világtól.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel