Program


Anilogue 2018 - Széder-mazochizmus

Anilogue 2018 - Széder-mazochizmus

2018. november 28. és december 2. között rendezik meg a 16. Anilogue Nemzetközi Animációs Filmfesztiválat az Uránia Nemzeti Filmszínházban.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. november 28. szerda, 21:15

Anilogue 2018 - Széder-mazochizmus
Seder-Masochism
Amerikai animációs film, 78 perc, 2018
angol nyelven

Rendező: Nina Paley

Írta: Nina Paley

Lazán követve a hagyományos húsvéti szédert, az Exodus könyvének eseményeit Mózes, Áron, a halál angyala, Jézus és a rendező saját apja meséli el. De van egy másik oldala is a történetnek: az istennőé, az emberiség legősibb istenségéé. A Széder-mazochizmus a patriarchális erőkkel szembeni tragikus harcban éleszti fel a Szent Anyát.

Ajánlatunk


A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire. Megmutatja, hogy mi nők képesek vagyunk megbirkózni ezekkel a kihívásokkal - ám minden könnyebben megy öniróniával, sok nevetéssel, különösen akkor ha számíthatunk a férfiak támogatására.

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Ajánló


Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel