Program


ANILOGUE: Mars Expressz

ANILOGUE: Mars Expressz

francia animációs film, 88 perc, 2023
francia nyelven, angol felirattal
Rendező: Jérémie PÉRIN

A közeljövőben játszódó történetben egy vagyonos üzletember hírhedt hacker felkutatásával bízza meg Aline Ruby magánnyomozót és android társát. Ők alámerülnek a Mars bolygó fővárosának mélyére, és hamarosan egy sötét történetre bukkannak, amely agyfarmokról, korrupcióval és egy eltűnt lányról szól.  több

Tisztelt vásárló! Tájékoztatjuk, hogy a Magyarországi Francia Intézet - mint a Francia Köztársaság Budapesti Nagykövetségének keretén belül működő intézmény - tevékenysége nem tartozik a belföldi adórendszer hatálya alá, ezért a megvásárolt jegyeikről nem készül számviteli bizonylat.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 2. szombat, 18:00

A közeljövőben játszódó történetben egy vagyonos üzletember hírhedt hacker felkutatásával bízza meg Aline Ruby magánnyomozót és android társát. Ők alámerülnek a Mars bolygó fővárosának mélyére, és hamarosan egy sötét történetre bukkannak, amely agyfarmokról, korrupcióval és egy eltűnt lányról szól. A lány egy titkot őriz a világegyetem arculatának átformálásával fenyegető robotokról...

Mars Express

Animation française, 88 min, 2023

en français sous-titré en anglais 

Réalisateur : Jérémie PÉRIN

Dans un futur proche, la détective privée Aline Ruby et son partenaire androïde sont engagés par un riche homme d'affaires pour traquer un pirate informatique notoire. Sur Mars, ils s'enfoncent dans les bas-fonds de la capitale de la planète où ils découvrent une sombre histoire de fermes cérébrales, de corruption et d'une jeune fille disparue qui détient un secret sur les robots qui menacent de changer la face de l'univers.

 

Ajánlatunk


Szikora Róbert az R-GO énekese, frontembere, a Csikidám stílus magyarországi megteremtője, 2024. augusztus 3-án a Tokaj Fesztiválkatlan nagyszínpadán lép fel zenekarával!

A New York-i Broadway-ról Londonba és most Budapestre Erkel színház – 2025. jan. 11.

ESŐNAP: 2023.08.25. 20:30

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel