Program


Ann-Droid

Ann-Droid

A 21. századi Pinokkió-átiratban Ann, a kis robotlány vágya, hogy emberré váljon.
Az előadás ötvözi a színházat és a digitális technikát: rajzolt látványvilág, okos LED kosztüm, robotlabda és drón.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. január 10. csütörtök, 10:00

Az előadás Pinokkió történetét meséli el a XXI. századba ágyazva. E mesében Pinokkió egy kis robotlány, neve Ann. Otthonosan mozog a virtuális világban és játékos könnyedséggel használja a digitális eszközöket, akár a mai gyermekek. Magányos tervezője kiüresedett emberi kapcsolatait pótolná az új teremtményével, de mindkettejük számára megannyi meglepetést tartogat a változatos akadályokkal, nehézségekkel telített út, amelynek hatására mindkettőjüknek változnia kell.

Ann célja itt is a hús‑vér emberré válás, amely felé rengeteg kaland és megpróbáltatás vezet és amelyek segítségével meg kell tanulnia a legfontosabb erényeket (bátorság, hűség, őszinteség, hasznos tevékenység öröme). Mindeközben tervezőjével együtt meg kell találnia az egyensúlyt a virtuális és a valódi világ között és kreatívan össze kell mindezeket kapcsolnia a valós élményekkel.

 

Ajánlatunk


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

A Rumini Berg Judit, a mai magyar meseirodalom egyik sztárszerzőjének legismertebb műve, amit több ezer gyermek olvas kötelező irodalomként, alsótagozatban.

Ajánló


A musical zenéje sokféle műfajból merít, igazán színes, magával ragadó hangzásvilágot teremtve, több igazi sláger is felcsendül a darabban.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel