Program


ANNA AND THE BARBIES és a Heuréka Pop Orchestra

ANNA AND THE BARBIES és a Heuréka Pop Orchestra

Teljesen új felállásban, a Heuréka Pop Orchestrával közösen lép színpadra az Anna And The Barbies!
Az együttes 15. születésnapja alkalmából egy fantasztikus szimfonikus koncerttel debütál a Margitszigeten.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. június 13. csütörtök, 20:00

Pásztor Anna és zenekara minden koncertje olyan energikus és kirobbanó, mintha az lenne életük utolsó fellépése. A hamisítatlan rock’n’roll menetelés után az Anna And The Barbies a nagyszínpadokra és reflektorok kereszttüzébe kerülve is önmagát adja. A Márti dala című slágert az egész ország kívülről fújja, és már 9 millióan látták a YouTube-on. A szókimondó, invenciózus, néhol karcos, mégis felemelően pozitív dalszövegeikről, a lüktető és magával ragadó rockos ütemek és a fülbemászó refrének tökéletes harmóniáiról ismert zenekar koncertje igazi kuriózumnak ígérkezik a zenekar életében, amely az underground közeg füstös kiskocsmáiból és klubjaiból kilépve, a nagyterpeszes rockandroll után ezen az estén akusztikus-szimfonikus felállásban mutatja meg magát. A zúzós dalok néhol jazzes, bossanovás feldolgozásban csendülnek fel, Anna pedig a legjobb sztorikat is elmeséli a zenekar életéből. A pajkos, szexi szövegekhez hasonló karizma is jár: Anna színpadi megjelenése, amely koncertről koncertre változik, most is meglepetés lesz.

Közreműködik a Heuréka Pop Orchestra szimfonikus zenekara.
Karmester: Philipp György

Ajánlatunk


Pohl Mihály és Erős Attila 2024-ben ünnepli 70. születésnapját. A két legendás zenész zenekara ünnepi nagykoncertet ad április 6-án az Aréna Savariában.

A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde egy olyan világ őrzői, melyet a közösség és vallás előírásai határoznak meg. Lányaik azonban már saját kezükbe akarják venni az életüket, szerelemből akarnak férjhez menni.

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Ajánló


A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most az egyik legkülönlegesebb műsorával tér…

Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel