Program


APÁK SZEREPE A SZÜLŐVÉ VÁLÁSBAN

APÁK SZEREPE A SZÜLŐVÉ VÁLÁSBAN

CSALÁDOS FÓRUM – előadás/beszélgetés
VADAS JÁNOS, apuka, coach és személyiségfejlesztő
A KisPapa coaching – Apa Közösség oldal működtetőjének az előadása.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. október 27. szombat, 18:00

Apának lenni érték és élmény. Az apasággal azonban számos dilemma is társul, és ahogyan az anyák szeretnének jó anyákká válni, úgy az apukák is azon dolgoznak, hogy elég jó apákká váljanak.
Hiszen kérdés, hogy szigorúak legyünk vagy engedékenyek, barátok vagy tekintélyelvűek a gyermekünkkel… Mikor melyik szerepre van szükség, és honnan tudom, hogy jól csinálom?
A KisPapa Coaching–Apa Közösség azért jött létre, hogy mi: férfiak, apák, férjek, pasik meg tudjuk osztani egymással gyerekvállalással kapcsolatos élményeinket, kérdéseinket, aggodalmainkat, tudásunkat, örömünket. Kiborít a dackorszak? Úgy érzed sokszor elveszted a fejed? Karriert is építenél, de otthon is lennél? Szülés után szeretnétek újra egymásra találni a pároddal? Ezekkel a dilemmákkal nem vagy egyedül!
Mindenki egyre jobb apává szeretne válni. Hogy ne csak a feladat része jusson, hanem az öröm is. Anyának lenni nagyrészt ösztönös, az apaság pedig tanulható.
Hiszek abban, hogy ahogyan egymással bánunk, az az igazi terápia.
Erről beszélgetünk ezen az estén.

Ajánlatunk


Szabó Magda műve talányos életet zár be egy olyan szimbolikus ajtó mögé, amely felnyitására mindannyian áhítozunk. A kriminek sem utolsó történetben a nyomozás a két nő belső világába vezet.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Ajánló


“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább,…

A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel