Program


Apparat / CAFe 2019

Apparat / CAFe 2019

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 11. péntek, 20:00

Sascha Ring, művésznevén Apparat a német elektronikus zene egyik legjelesebb képviselője. Pályája során a techno tánczenétől indult, majd az ambient műfajában talált rá igazi hangjára, vallja, hogy „a ritmusnál érdekesebb dolog hangzásokat tervezni”. Saját projektjei mellett a Moderat nevű formáció tagja, melyet a Modeselektor nevű technoduóval hozott létre.

A Moderat a nagyszínpadok közönségét mozgatta meg, felszabadító volt, hogy „az Apparattal már nem kell ilyesmire törekednem. Nem kell pophimnuszokat írnom, hanem nyugodtan elmélyedhetek a részletekben és a struktúrákban.”

Az elmélyedés hosszú időszaka alatt – Sascha Ring a 2013-as Krieg und Frieden óta nem készített nagyobb albumanyagot – érlelődött az új lemez. A 2019 tavaszán megjelent LP5 elkészítésében a csellista Philipp Thimm is szerepet kapott, de a felvételeken hallható harsona, trombita, szaxofon, hárfa és nagybőgő is.

A Selected Sounds-zal közös program.

Ajánlatunk


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Az Anconai szerelmesek kacagtatóan fordulatos, kedvesen pikáns, szellemes, zenés összekacsintás a hetvenes évek olasz slágereivel. Szerelem, slágerek, tánc, gegek, csipetnyi erotika, poénok, kacagás, happy end.

"Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal teli utazásba, amelynek a végén az alábbi legfontosabb kérdésekre megtalálhatjuk a választ! – Megsúgom, sokkal közelebb van, mint gondolnánk." – Pokorny Lia

Ajánló


Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú…

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel