Program


Aurevoir koncert

Aurevoir koncert

A koncert a VII. Országos Osztálykirándulás - Kamaszfesztivál keretében kerül megrendezésre Miskolc Egyetemvárosban.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. május 26. csütörtök, 20:00

A VII. Országos Osztálykirándulás - Kamaszfesztivál Miskolc Egyetemvárosban kerül megrendezésre
2022. május 26-29. között. A négynapos fesztiválra elsősorban felsős és középiskolás osztályokat várunk, de örömmel várunk baráti társaságokat, családokat rövidebb időtartamra is.

A Kamaszfesztivál programjairól itt tudhattok meg többet:

https://kamaszfesztival.hu/programok/

Szállásfoglalás az alábbi űrlapon lehetséges.

 

Az Országos Osztálykirándulás a tanév végi tanulmányi kirándulások gyűjtőprogramja, amely a felső tagozatos és középiskolás diákok országos méretű fesztiválja. A Kamaszfesztivál azon túl, hogy a tanulmányi kirándulásokra vonatkozó pedagógiai előírásoknak megfelelően biztosítja Magyarország természeti kincseinek, kulturális örökségeinek megismerését, a diákok és a pedagógusok számára egyéb közösségi élményeket is biztosít.

A Kamaszfesztivál programjai a fenntarthatóság témakörét járják körbe, így a diákok környezet-, egészség-, pénzügyi- és éntudatosságot fejlesztő, valamint a Miskolci Egyetem pályaorientációs foglalkozásain vehetnek részt. Lesz focibajnokság a Kamaszfesztivál Bajnokcsapata címért, valamint “A dal a miénk!” színpadi, osztályok közötti előadóverseny is. A vendégdiákok kirándulásokon megismerhetik Miskolc nevezetességeit, esténként pedig sztárzenekarok és diákzenekarok koncertjei várják majd a résztvevőket.

A Kamaszfesztiválra egynapos kirándulás keretében is érdemes ellátogatni, akár osztályoknak, baráti társaságoknak, családoknak is.

Ajánlatunk


JOHANNES BRAHMS: Változatok egy Haydn-témára, op. 56 RICHARD STRAUSS: d-moll burleszk zongorára és zenekarra *** HECTOR BERLIOZ: Rómeó és Júlia, op. 17 – zenekari részletek (Szerelmi jelenet, Mab királynő-scherzo, A magányos Rómeó, Báli jelenet)

Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

Koncertszerű operaelőadás három felvonásban, két szünettel, olasz nyelven

Ajánló


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

„Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra.…

Kelemen Barnabás évtizedek óta a magyar és a nemzetközi zeneélet ünnepelt művésze, aki szólistaként és kamaramuzsikusként világszerte sikereket arat. Számos…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel