Program


Ava Trio (TR/IT/CH)
4

Ava Trio (TR/IT/CH)

A 2015-ben, a hollandiai Groningenben alapított AVA Trio tagjai olasz és török zenészek, akik a Földközi-tenger gazdag és változatos zenei világába kalauzolnak. Úticéljuk nem szorul magyarázatra, zenéjük időtlen.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. február 19. szombat, 20:00

Ava Trio (TR/IT/CH)

Közreműködik:
Giuseppe Doronzo - baritone szaxofon, neyamban, fúvós hangszerek
Esat Ekincioglu - nagybőgő
Pino Basile - keretdob, ütőhangszerek

Debütáló lemezüket, a 2017-ben megjelent Music from an Imaginary Land címűt az NPR Rádió az All About Jazz magazin és az El Intruso International Jazz Critic Pool a legjobb bemutatkozó albumnak szavazta meg a megjelenés évében. A zenekar második, november 29-én megjelent, Digging the Sand című lemezével folytatja a fantázia barlangjaiban való bányászást, és kerüli a klisékkel teli, jól ismert utakat.

"Mint a mediterrán térség maga, a Digging the Sand is az etnikai hatások találkozóhelye, telis tele dichotómiákkal; melankólia és intenzitás, egzotikum, ami mégis a nyugati zenén alapszik. Megmerít az álmokban, a titokzatosságban és a melankóliában, de olyan intenzitású zenei pillanatokkal zökkent ki ebből, amelyek örvénylő dervisekre utalnak." Karl Ackerman, AllAboutJazz 4/5*

„Az álom és a melankólia, a misztikum és a fény között a trió tagjai egy személyes esztétikát építenek fel... Ez az album felébreszti az érzékeket minden finomságával és dallambeli leleményével, és valódi zenei élményt nyújt.” Yves Dorison, Culture Jazz Magazine (FR)

„Világzene és archaikus folk, egy csipetnyi avantgárd hangulattal… Mágikus keleti varázslat, amelyet a rituális ritmusok és a különleges skálák egzotikuma hoz létre” Jazztrail, USA

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Ajánló


Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel