Program


AZ ARANYHAJÚ KIRÁLYLÁNY - Majoros Ági Bábszínháza
5

AZ ARANYHAJÚ KIRÁLYLÁNY - Majoros Ági Bábszínháza

Egyszemélyes előadás kicsiknek és nagyoknak

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. július 25. szombat, 11:00

Az előadásból kiderül, hogy Szironka királykisasszony hogyan szabadul meg a keresztelői átoktól, és hogyan találja meg párját az életben a modern technika segítségével. Eleinte kopaszon éli életét, majd folytonosan növekvő aranyhajával küszködik. Szironka szerelme Timót kalandos útja során találkozik egy Rikkanccsal, Épkézlábbal, aki igen furcsa lény, a gonosz Délibáb tündér-keresztanyjával sőt még a hétfejű tündérrel is.Timót segítségével megszűnik az átok és Szironkának végre normális élete lehet, és persze, ahogy a mesék végén lenni szokott a hős elnyeri jutalmát, így Szironka és Timót egybekelnek.

Az előadást az NKA támogatja.

Író:Szabó Attila

Az előadást 4 éves kortól ajánljuk.

Ajánlatunk


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak. Magyarország több nagyvárosa mellett Vecsésen a Bálint Ágnes Kulturális Központ színpadán is fellépnek.

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Ajánló


Margit Auer: Mágikus állatok iskolája Milyen érzés lenne, ha lenne egy saját, csakis hozzád kötődő állatod? Aki téged megért, beszélgetni…

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel