Program


Az én kabarém

Az én kabarém

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. november 10. kedd, 19:00

Az én kabarém

Szabad rögtönzések Dés dalokkal

Koltai Róbert zenés kabaréját egymás után tízszer is meg lehet nézni anélkül, hogy abban ismétlést tapasztalnánk. Ő ugyanis minden este rögtönöz a dalok kivételével. És beszélget Önökkel… Az este gerincét hat csodálatos Dés-dal adja, a Nagy utazás-tól, a Legyen úgy-ig. Mindezt Darvas Ferenc Erkel-díjas zeneszerző zongorakíséretével.

Tanárparódiák, versek, emlékek, bakik, improvizációk a közönség bevonásával.

Koltai Róbertnek ez idáig két önéletrajzi könyve jelent meg. A harmadik készülőben. Ezekből is idéz. Ez egy örömteli szabad este mindnyájunk örömére.

Szereplő: Koltai Róbert

Zongorakíséret: Darvas Ferenc

Ajánlatunk


A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

Az előadásban megidézett kor egybeesik A hattyúk tava ősbemutatójának idejével (1877). Ugyanakkor a XIX. század második fele az elburjánzó elmegyógyintézetek, állati lelkek által 'megszállt' betegek, a mentális kórképek kínzásokkal és egyéb furcsa módszerekkel történő kezelésének időszaka is.

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

Ajánló


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a…

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel