Program


Az ördög három aranyhajszála

Az ördög három aranyhajszála

A Királylány és a szegény fafaragó fia, egyszerre születnek meg, és a jóslat úgy szól, hogy 18 évesen egyebe kelnek majd. Ezt, a gonosz király mindenképpen meg akarja akadályozni! Még arra is vetemedik, hogy elküldje a fiút a pokolba, hogy szerezze meg, az ördög három aranyhajszálát! Vajon sikerül neki?!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. február 28. péntek, 15:00

Az ördög három aranyhajszála - mesejáték egy részben

A Királylány és a szegény fafaragó fia, egyszerre születnek meg, és a jóslat úgy szól, hogy 18 évesen egyebe kelnek majd. Ezt, a gonosz király mindenképpen meg akarja akadályozni! Még arra is vetemedik, hogy elküldje a fiút a pokolba, hogy szerezze meg, az ördög három aranyhajszálát! Vajon sikerül neki?! Erről szól ez az izgalmas és fordulatos mese, melyben találkozhattok még katonákkal, rablóval, a pórul járt révésszel és persze az ördöggel is!

Király......................................... Pintér Gábor / Ott József
Királyné, Ördög öreg anyja....... Schupp Gabriella
Királylány, Rabló anyja............. Házi Anita
Gergely..................................... Kovács Róbert
Fafaragó, Katona, Révész........ Ott József / Kecskeméti Róbert
Kancellár, Halász, Katona......... Korcsmáros András
Varázsló, Rabló, Ördög............. Berecz György

Ajánlatunk


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Az interjúitokban ugattok a rendszer és a hatalom ellen. Az előadásaitok pedig ugyanazt a világot képviselik, ugyanannak a világnak a részei, amitől egyébként annyira szabadulnátok. A ti művészetetek ágyazott meg a politikának.

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Ajánló


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

A történetben egy maréknyi árva gyerek kószál a háborús front kellős közepén biztonságra, hajlékra és élelemre vágyva. Céljuk a túlélés,…

Örkény István az életéről Elmondja: Mácsai Pál

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel