Program


AZ ÖRÖKSÉG KÖTELEZ! - AVAGY BEETHOVEN KEZE NYOMA LISZT UJJAI KÖZÖTT

AZ ÖRÖKSÉG KÖTELEZ! - AVAGY BEETHOVEN KEZE NYOMA LISZT UJJAI KÖZÖTT

Egy ritkán játszott átirat adja a műsor keretét, melynek egyben szólistája is a Vízizene sorozat házigazdája, Eckhardt Gábor, aki közvetlenségével, vetítéssel fűszerezett mesélésével és zongorajátékával készül elkényeztetni a közönséget.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 4. szerda, 18:30

Közismert Beethoven és Liszt kapcsolata. Na persze! Az állítólagos beethoveni csók! Amire Liszt mindig úgy hivatkozott, mint zenésszé válásának pecsétjére.

Műsor:
Beethoven-Liszt: Gellert dalok
Liszt: Asz-dúr és b-moll etűd op. 1
Liszt: Obermann völgye

Ajánlatunk


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki mindent mer, annak lesz igaza! Aki felrúgja a szabályokat, az hozza majd a törvényeket, és aki a legtöbbet meri, annak az igaza lesz a legerősebb. És ráébredtem, hogy a hatalom mindig annak a kezébe kerül, aki hajlandó megragadni. Hogy csak merni kell. Ennyi az egész. És akkor elhatároztam, hogy én merni fogok.”

Ajánló


Urbán András: A hallgatás poétikája a szabadkai Kosztolányi Dezső Színház vendégjátéka a Kultúrbrigád szervezésében

A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel