Program


Babakoncert - Családi nap a Zene Világnapján

Babakoncert - Családi nap a Zene Világnapján

A zene világnapját minden év október 1-jén ünnepeljük. Az ünnepi alkalom közeledtén egész napos programra várjuk a családokat a pocaklakóktól a nagyszülőkig!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. szeptember 28. szombat, 10:00

10:00 Babakoncert: Klasszikus zene, népdalok, gyerekdalok – ölbéli zenehallgatás és játékok a Trio Harmony együttessel a legkisebbeknek.

A nap további programjai:

13.30: Hallgatózzunk kint és bent!
Beszélgetés „zenei nevelésről” a magzati időszaktól gyermekkorig. (ingyenes program)
Meghívott előadóink: Ferenczi Beáta pszichológus, családterapeuta, dúla és Dr. Juhász Alpár Gábor egyetemi adjunktus, szülész-nőgyógyász szakorvos

16.00: Játsszunk Bachot! – interaktív családi koncert barokk zenével, játékokkal, táncházzal. Közreműködik a Trio Harmony együttes.

Ajánlatunk


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel