Program


Bácskai Juli Pszichoszínháza: A mai eszemmel

Bácskai Juli Pszichoszínháza: A mai eszemmel

A pszichológia tudománya szórakoztató színházi formában. A témák hónapról hónapra változnak, a pszichológus kitalálja a témát, a szituációkat és a karaktereket. Előadásonként két színész játszik, improvizál a pszichológus forgatókönyvére.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 8. péntek, 19:00

Bácskai Juli Pszichoszínháza: A mai eszemmel

Akárhány éves is vagy, visszatekintve pár dolgot másképp csinálnál. Bátrabb lennél mint voltál, vagy épp óvatosabb, mint amilyen vakmerő módon dobtad be magad (vagy mást) a mélyvízbe. Privát élet vagy munka - ezernyi döntéssel jár, közülük akad, amit a mai eszeddel nem-, vagy nem így tennél. A Pszichoszínháznak remek téma, és még erről nem is beszélgettünk veletek. A mai eszemmel azt mondom: ideje!

Főszerepben: Marjai Virág és Koltai Róbert
Író-pszichológus szakértő: Bácskai Juli
Közbehegedül: Bóna János

Bácskai Juli Pszichoszínháza: A pszichológia tudománya szórakoztató színházi formában. A témák hónapról hónapra változnak, a pszichológus kitalálja a témát, a szituációkat és a karaktereket. Előadásonként két színész játszik, improvizál a pszichológus forgatókönyvére. Minden előadás egyedi, egyszeri és megismételhetetlen.

Ajánlatunk


Az Aranyakkord formációt Kiss Tibi (Quimby) és Vastag Gábor (A Kutya Vacsorája) hozta létre egy 2018-as ködös januári napon teljesen öntudatlanul. Egymás mellett ültek gitárral a kezükben és rájöttek, hogy megalakultak. Az Aranyakkord egy kísérleti műhely, dalkeltető, játék a zenével és a szöveggel. Sajátságos pszichedelikus-akusztikus hangulat, Rock’n’Roll rezervátum, szellemidézés, hangzásvilágát éppúgy jellemzi az utcai poros romantika, mint az éteri csilingelések.

A nagy érdeklődésre való tekintettel, dupla Geszti Sixty koncert az Arénában!

Ajánló


Daphne du Maurier regénye alapján a Szegedi Szabadtéri Játékok önálló bemutatója

A közel 30 éves Cotton Club Singers, és a 40 esztendős Hot Jazz Band közös produkciója hangzásában, valamint látványában egyedülálló…

Michelle Kholos Brooks – Kelly Younger: KALAMAZOO (Orlai Produkció)

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel